TQ Globecast Asia Selects DataMiner Software For Automated Subtitle And Uplink Monitoring

itmapasia

New Member
Globecast Asia Selects DataMiner Software For Automated Subtitle And Uplink Monitoring

fGixjWi.jpg


In multilingual Asia, subtitles are key to a channel’s success. In many countries, watching a program without local language subtitles often causes a viewer to switch off. With Globecast Asia’s growing number of customers, installing a proactive, automated system that allows detailed subtitle monitoring was essential.

Skyline Communications' DataMiner, which features customizable file-based process management capabilities, monitors the availability of subtitles against the scheduled playlist three days before the transmission. Operators are alerted about missing subtitles attached to a scheduled program and can take action accordingly. It also checks subtitles on-air, provides an audio-visual alarm in those rare cases where subtitles are missing, and prompts for manual intervention.

DataMiner also surveys multiple transponders and associated uplinks at Globecast Asia. The system scans them periodically and alerts operators of anomalies. It provides return path monitoring across multiple antennas and key equipment, including modulators, HPAs, LNB controllers, etc., topped off with full RF signal spectrum monitoring. All operational data is presented via intuitive graphics, powered by a unique operator interface.


Châu Á là một châu lục đa ngôn ngữ, công tác phụ đề ngôn ngữ là một trong những chìa khóa thành công của các kênh truyền hình. Ở nhiều quốc gia, việc xem một chương trình truyền hình mà không có phụ đề ngôn ngữ địa phương thường khiến người xem khó hiểu và không thể tiếp cận được nội dung của chương trình từ đó sẽ dẫn đến không hứng thú. Với một số lượng khách hàng ngày càng tăng của Globecast Asia, thì một hệ thống có khả năng tự động, chủ động cho phép giám sát phụ đề một cách chi tiết là rất cần thiết.

Với Skyline Communications - DataMiner, với tính năng quản lý dựa trên quy trình có thể giám sát và tùy chỉnh tính khả dụng của kịch bản phụ đề cho một danh sách các chương trình được lên lịch ba ngày trước khi phát sóng . Các quản trị viên sẽ được cảnh báo về những thiếu xót khi chương trình được phát sóng có đính kèm phụ đề. Ngoài ra, DataMiner có thể kiểm tra các kịch bản phụ đề trực tuyến, có khả năng rà soát đến những trường hợp lỗi nhỏ nhất và tự động đưa ra đề nghị, nhắc nhở, và can thiệp thủ công.

DataMiner, có khả năng khảo sát nhiều điểm tiếp sóng và các đường dẫn liên kết tại Globecast Châu Á. Tích hợp hệ thống rà soát lỗi định kỳ và tự động đưa ra cảnh báo cho người vận hành các bất thường.

Để nhận được tư vấn chi tiết hãy liên lạc với ITMAP ASIA qua hòm thư điện tử [email protected] hoặc điện thoại 028 5404 0717.
 
v120 viettel
Top